NA ÚVOD

Vítame Vás na našej webovej stránke.


Používanie našej stránky je   B E Z P L A T N É


Na Hlavnej stránke môžete vidieť základné zobrazenie posledného aktuálneho merania meteorologickým radarom skySCANner. Aktuálne meranie sa obnovuje každých 10 minút. Okamžite máte umožnený vstup na radarové mapy, teda na interpretované meteorologické informácie.


Ak chcete mať prístup k ďalším možnostiam ( 3D pohľady a odhady úhrnov zrážok), prosíme, aby ste sa kvôli štatistike a kontaktu zaregistrovali cez tlačítko Prihlásiť sa ( na stránke vpravo hore ). Len si zapamätajte heslo, pretože zrušením spätného e-mailu Vám nemôžeme obnoviť heslo a museli by ste sa zaregistrovať znovu. Ale aj s tým sa dá žiť.


Kvôli orientácii na našej webovej stránke a kvôli možnosti využitia všetkých vlastností webovej stránky Vám odporúčame prečítať si krátky Manuál ( v menu položka RADAROVÉ METEOROLOGICKÉ INFORMÁCIE - tlačítko Manuál vpravo hore).

 

Podrobnejšie vysvetľúce informácie nájdete na stránke pod ikonkami - info-icon.


V prípade, že práve nie je radarom nameraná žiadna oblačnosť, na odskúšanie použite Demo údaje (v menu položka RADAROVÉ METEOROLOGICKÉ INFORMÁCIE – tlačítko Demo vpravo hore ).


Sworad